Aktuelt

Bo Magnus Portrett

Samtale med Bo Magnus

Samtidskunstner Bo Magnus deltok i gruppeutstillingen Leiga: FOTO på CM7 i Bergen våren 2023, og har flere kunstverk tilgjengelig for kjøp og leie via leiga.no. I denne samtalen får vi et innblikk i kunstnerskapet.
Les mer

Samtale med Siavash Kheirkhah

Siavash Kheirkhah er en iransk fotokunstner og filmskaper som for tiden bor og arbeider i Bergen. Kheirkhah har flere kunstverk tilgjengelig for kjøp og leie via leiga.no, og i denne samtalen blir vi bedre kjent med hans kunstnerskap!
Les mer

Samtale med Gitte Sætre

I Leiga: FOTO på CM7 viser Gitte Sætre fotokunst som kan kjøpes og leies fra leiga.no. Bli bedre kjent med hennes tverrdisiplinære kunstnerskap, som balanserer seriøsitet med humor og poetisk refleksjon.
Les mer

Samtale med Tonje Li

Tonje Li er én av syv fotokunstnere som deltok i gruppeutstillingen Leiga: FOTO på CM7 denne våren. I denne samtalen blir vi bedre kjent med kunstnerskapet hennes!
Les mer

Samtale med Lorie Ballage

Leiga hadde høsten 2023 en keramikkutstilling med fire av kunstnerne som selger eller leier ut kunsten sin på Leiga. Lorie Ballage var en av kunstnerne i utstillingen, og i denne samtalen med henne forteller Lorie om sin kunstneriske praksis og hva det betyr for henne å være en av kunstnerne på Leiga.no.
Les mer

Samtale med Kari Aasen

Leiga hadde høsten 2023 en keramikkutstilling med fire av kunstnerne som selger eller leier ut kunsten sin på Leiga. Kari Aasen var en av kunstnerne i utstillingen, og i denne samtalen med henne forteller Kari om sin kunstneriske praksis og hva det betyr for henne å være en av kunstnerne på Leiga.no.
Les mer

Samtale med Daniela Bergschneider

Leiga hadde nylig en keramikkutstilling med fire av kunstnerne som selger eller leier ut kunsten sin på Leiga. Daniela Bergschneider var en av kunstnerne i utstillingen, og i denne samtalen med henne forteller Daniela om sin kunstneriske praksis og hva det betyr for henne å være en av kunstnerne på Leiga.no.
Les mer

Leiga inviterer til keramikkutstilling fredag 29. september!

Leiga ønsker velkommen til utstilling med kunstnerne Lori Ballage, Daniela Bergschneider, Eleonore Grieveau og Kari Aasen.
Les mer

Lanseringsutstilling Leiga!

Leiga er en nettside som enkelt lar deg se, kjøpe og leie kunst online. Leiga er en ny måte å oppdage kunst på, uten forpliktelser.
Les mer

Vernissage av utstillingen Leiga: Maleri

Velkommen til åpning av utstillingen Leiga: Maleri kl. 18 torsdag 23. mai, på CM7 i Bergen!
Les mer

Velkommen til vår andre spesialutstilling i Bergen!

På CM7 i Bergen presenterer vi fotokunstverk av syv Leiga-kunstnere!
Les mer
Tor-Lindstrupsen-atelier-trykk-på-vegg

Hvordan bli en kunstsamler?

Lær mer om å samle kunst! Foredrag med Leiga og kunstnersamtale med kunstner Tor Lindrupsen på Litteraturhuset i Fredrikstad 27.11. kl. 19
Les mer